Løpetur med en twist

Løpetur med en twist

Jeg liker veldig godt å bruke naturen som treningssenter. Da tenker jeg ikke bare på å sykle og løpe, men også å gjøre enkelte styrkeøvelser ute i det fri. I går løp jeg 5×5 minutters bakkeintervaller, og da den siste intervallen var løpt, gjennomførte jeg fire ulike styrke- og utholdenhetsøvelser i god, gammeldags sirkeltreningsstil.

Øvelsene jeg tok er:
Push ups – 10 stk
Jump squats – 10 stk
Mountain climbers – 10 stk
Burpees – 10 stk

x 3 = 120 repetisjoner

Jeg tar alle fire øvelsene kjapt etter hverandre, før jeg tar en liten pause. (Tre runder totalt)

Her får hele kroppen virkelig kjørt seg og hjertet slår godt det også. Jeg har laget en liten video fordi den lettere viser hvordan øvelsene skal gjøres enn bilder.

Jeg testet også mitt nye løpetøy fra Kari Traa i går, og jeg er veldig fornøyd. Ingen kan forveksle meg med en elg nå;-) (Skremte en mann litt her om dagen da jeg var på løpetur – han trodde jeg var en elg der jeg kom løpende ut fra bushen kledd i helsort:-)

And guess what – I love pink;-)

Kari Traa klær 1

Kari Traa klær 2
New in fra Kari Traa: Butterfly roundneck (supertrøye), Blåvinge jacket og Svalstjert tights.

Ønsker alle en finfin (trenings)uke!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Løpetur med en twist

  1. Erna sier:

    Så flott tøy,super farger.Kari Traa har mye flott.Blir sliten av å bare se deg hoppe og sprette,men stå på,gøy med god form og helse😃😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..