Mens jeg venter på snøen…

Nå synes jeg det er på tide at det kommer et skikkelig snøfall snart og at gradestokken holder seg på den kalde siden. Men det ser dessverre ikke så lovende ut når jeg ser på værmeldingen for de neste dagene… Så, når jeg da ikke får godt på ski, og terpet på alt jeg lærte på skikurset på Skeikampen, må jeg finne på noe annet. I dag lot jeg spinningsykkelen i loftstua få en hviledag, og festet istedenfor brodder på joggeskoene. Løpeturen gikk hjemmefra og inn i Drammensmarka. Det var temmelig isete over alt, men broddene (som egentlig ikke er ment for løping tror jeg) hjalp meg med å holde meg på beina. Møtte verken andre mennesker eller dyr, så jeg hadde skogen heeelt for meg selv.

Løpetur på isete føre

Nå krysser jeg fingrene for at meteorologene har bommet fullstendig og at det fortsatt finnes håp om en hvit jul. For selv om det er fint å løpe, selv på isete føre, er det få ting som slår nykjørte skiløyper og hvite trær i romjulen…

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..