Yes! Vi fant snø og skiføre på Vaset

Jeg håper alle har hatt en fin jul så langt med kos og hygge sammen med familie og venner. På grunn av den nitriste værmeldingen hjemme, satte Lp og jeg kursen mot hytta på Vaset 1. juledag. Vi dro fra Drammen i regn, møtte sludd og slaps i Bagn, men da vi kom opp i høyden her på Vaset fant vi julefølelsen i form av hvit snø. Herlig! Vi hadde garantert funnet på noe morsomt hjemme i romjulen også, men det er jo tross alt litt tradisjon for oss Wermskoger og Stormoer å gå på ski i julen. Og skal vi klare å komme oss i mål på et par skirenn i løpet av vinteren, er det jo greit å øve seg litt. I dag var vi derfor veldig klare for å få oss en fin tur i nykjørte løyper, og det fikk vi virkelig! Vi gikk en rolig tur i en og en halv time. Det var ca. null grader i dag, men snøen var heldigvis tørr og fin.

Skitur på Vaset 2. juledag
Skitur på Vaset 2. juledag 2

Til tross for at det er mildt fikk jeg, som vanlig, frosten i meg etter skituren. Men litt styrke foran peisen gjorde susen og frysepinna selv (meg altså) fikk varmen i seg ganske så kjapt.

Styrketrening foran peisen

I morgen kommer resten av familien oppover og i tillegg også flere teammates fra Oslo Sportslager, så her er det duket for enda mer hyttekos og hardtrening i løypene;-)

Julehilsen fra Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..