Morsom knebøyutfordring

Jeg har funnet et knebøyprogram som er perfekt for nybegynnere og for meg med ribbeinsbrudd:-)

Som jeg skrev her om dagen kan jeg nå endelig røre litt på kroppen etter sykkelulykken. Jeg går tur hver dag og trener knebøy. For litt siden fant jeg et bilde på Instagram med en morsom knebøyutfordring, og nå som jeg ikke kan trene mitt faste styrkeopplegg med vekter, tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på denne. Opplegget går ut på at man tar flere og flere knebøy for hver dag som går. Det starter med 50 knebøy den første dagen og på dag 30 skal man ta 250. Knebøyene tas tre dager på rad, før det er en hviledag, og så er det tre nye dager osv. (Du kan fint trene andre ting ved siden av dette og gjøre noe annet på hviledagen. Det er ikke hardere enn det). Hvordan du deler opp knebøyene bestemmer du selv. Skal du ta 100, kan du f. eks ta 25 stk. fire ganger eller to ganger femti. Jo dypere du går, jo hardere blir det. Jeg klarer ikke gå så dypt som jeg pleier fordi jeg kjenner det godt i ribbeina og korsryggen fremdeles.

Knebøyprogrammet finner du i bunnen av saken!

Jeg tenker også at dette knebøyprogrammet passer perfekt for deg som er nybegynner når det gjelder knebøy eller som pauseaktivitet for deg med stillesittende jobb. Dette tar ikke lang tid, så du kan jo unne deg en liten pause i løpet av arbeidsdagen og kjøre dagens knebøyantall. Godt for både kropp og hode, og du kan jo få med en kollega eller to også:-)

Knebøy uten vekter

Knebøyprogram1

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..