Fredagslykke i garasjen

Mange synes nok at jeg er en skikkelig raring når jeg skriver dette, men shit au;-)… I ettermiddag fikk jeg faktisk skikkelig lykkefølelse i kroppen da jeg fant ut at jeg nå klarer å sykle på rulla i garasjen. På grunn av ribbeinsbruddene har jeg ikke klart å sitte foroverlent de siste tre ukene, men nå gikk det! Jippi! Bena gikk som trommestikker – fulle av overskudd og energi:-) God følelse endelig å få litt høy puls igjen.

Trude sykler på rulle1

Trude sykler på rulle 2

Prikken over i-en på denne dagen var at jeg fikk med meg disse kule Oakley-brillene da jeg var en tur innom Oslo Sportslager tidligere i dag. (Oakley Garage Rock, Crystal Black w/Violet Iridium) Gleder meg til å ta dem i bruk.

Oakley garage rock 2

Så, med tanke på at det faktisk er fredag den 13 i dag, synes jeg dagen har vært riktig så fin:-)

God fredag videre og god helg!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Fredagslykke i garasjen

 1. Fru Bråten ;) sier:

  Hei Trude!
  Hørte om ulykken din, skremmende og ekkelt. Godt å se du er tilbake på sykkelen igjen. Fortsatt god bedring!

  Klem Vivi :)

  • Hei Vivi!

   Tusen takk! Ja, det var skikkelig ekkelt… Nå er det godt å kjenne at kroppen begynner å bli litt seg selv igjen:-)

   Gratulerer så mye med giftermålet!:-) Hils ektemannen:-)

   Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..