Gjør det selv: Lynghjerte til ytterdøren

Jeg har lyst til å vise dere hvordan dere enkelt kan ønske gjestene deres velkommen inn med et fint grenhjerte pyntet med lyng (Calluna), planten sølvtråd og uekte hortensiablomster. Jeg lærte å lage dette hjertet i forbindelse med en sak jeg skrev for et par år siden, hvor jeg intervjuet blomsterdekoratørene Nina Kristiansen og Trine Bøhn. De to driver den flotte blomsterbutikken Tulipa i Drammen og er utrolig kreative. Jeg falt pladask for grenhjertet de laget til saken jeg skrev, og jeg har derfor laget det selv hver eneste høst siden den gang. Jeg har lyst til å dele metoden videre, så her får dere en beskrivelse av hvordan det gjøres hvis noen har lyst til å prøve seg :-) Jeg lager også en variant til jul med granbar, snøspray og julepynt. Mer om det i desember.

Lynghjerte 1

Lynghjerte 2

Lynghjerte 3

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Gjør det selv: Lynghjerte til ytterdøren

  1. Tilbaketråkk: Julepyntet inngangsdør | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..