Nyter herlige treningsdager på Thanyapura i Thailand

Innlegget er skrevet i samarbeid med Apollo Sports Norge.

Vi har nå tilbrakt én uke av det totalt tre uker lange treningsoppholdet vårt i Thailand, og for å summere opp kjapt er det bare en ting å si: Vi storkoser oss!

Lars Petter og jeg landet i Thailand lørdag 9. februar, og det var rett og slett helt vidunderlig  å gå av flyet å kjenne den deilige varmen. En kort kjøretur senere ankom vi hotellet vårt Thanyapura Sport & Health Resort som er like fint som vi husket det fra i fjor.

Les om oppholdet vårt på Thanyapura julen 2018 her.

For å vekke en litt slapp kropp etter flyreisen, startet vi oppholdet med en svømmetur i bassenget. Magisk!

Her er noen bilder fra dag 1:

Vi er på Thanyapura for å trene svømming, sykling og løping, men dersom vi skulle ha lyst til å finne på noe annet, er treningstilbudet stort. Her ser du en oversikt over det faste opplegget for fellestreninger:

Dag 2:

Dag to startet vi dagen med en morgenjogg før frokost. I disse omgivelsene går det av seg  selv, selv om det er tidlig og kroppen fremdeles ikke er helt i hundre etter reisen. Luktene, lydene, soloppgangen, menneskene som smiler og hundene som logrer dovent i varmen, gjør rett og slett at kilometerne går av seg selv.

Etter joggeturen og en nydelig frokost utendørs, tok vi en rolig sykkeltur. Jeg synes det er morsomt å sykle på rulle jeg altså, men ingen ting slår det å sykle i varme strøk, i kort-kort og på strøkne asfaltveier.

Alle øktene våre legger vi ut på Strava hvis du er interessert i å se hvor vi sykler og løper – og hva og hvor langt vi svømmer.

Etter sykkelturen slappet vi av ved bassenget. Solfaktor 50 trengs når to vinterbleke nordmenn inntar solsengen :-)

Og så – for å runde av dagen – avsluttet vi en prima treningsdag med en liten svømmeøkt:

Dag 3:

På dag tre ble vi med på en organisert morgentur til en av de nærmeste strendene for en felles svømmeøkt i havet. Neste helg stiller vi til start i Ironman 70.3 Bangsaen utenfor Bangkok, så derfor er det gull å få svømt litt i havet også. Love it!

Ferdige med en open water-økt på Bangtao Beach.

Maten her på Thanyapura er helt fantastisk. Her er et bilde fra lunsjen på dag tre.

Etter lunsj, sto det 1000-metere på planen. Vi løp på hotelles friidrettsbane og fikk virkelig kjenne på varmen. Puh! Konklusjonene er at det blir  svært viktig med riktig pacing i neste helgs konkurranse.

Og så avsluttet vi løpeøkten med litt styrketrening. Hotellet har et topp moderne styrkerom i tillegg til et utendørs treningsrom i tilknytning til friidrettsbanen:

Dag 4:

Det norske triatlonlandslaget er også på treningssamling her på Thanyapura, og på dag fire av oppholdet vårt ble vi med på en rolig morgenjogg med gjengen. «Rolig» for dem er riktignok ikke rolig for meg, så jeg fikk virkelig en kickstart på dagen med en snittfart på 4:30 :-)Hehehe:-) Men det var veldig gøy da! Og den norske troppen, som er her blant annet for å forberede seg til verdenscupåpingen i Abu Dabi om kun noen få uker, er en veldig fin og übersprek gjeng. Det blir utrolig spennende å følge med på dem denne sesongen!

Etter morgentur og frokost, la LP og jeg ut på langtur til Ao Phang Nga National Park:

Vakkert, rett og slett :-)

De lokale er gode på veldig mange ting, to av tingene er brede smil og evnen til å få med seg ekstremt mye på én og samme scooter.

En allerede knallfin dag ble toppet med en svømmeøkt i bassenget før middag:

Dag 5:

Dag fem startet med en svømmeøkt i soloppgangen før frokost. Bedre blir det ikke!

Thanyapura er omringet av et fantastisk grønt landskap!

Etter svømmeøkten var det løpeintervaller på planen. Hardt i varmen, men åååh så digg å løpe ute igjen!

Og fordi bassenget ligger kun en liten rusletur fra hotellrommet, ble det jammen en liten ettermiddagssvøm i solnedgangen også. Livet på treningsferie er digg!

Dag 6:

Dag seks startet med en morgenjogg før frokost. Deretter la vi ut på en rolig trilletur på fantastiske veier langs kysten:

LP rundet av dagen med en kveldssvøm:

Dag 7:

På dag syv syklet vi 4 x 5 km tempointervaller i en veldig fin rundløype.

Dag 8: 

Dag åtte, som var bryllupsdagen vår (11 år), startet med en herlig morgentur med joggesko, før vi dro på stranden med gjengen fra det norske landslaget. Thanyapura ligger en liten kjøretur unna strendene, men det går gratis busser til strendene to ganger om dagen.

Vi dro til Naithon Beach, og fikk en kjempefin svømmetur i sjøen før det ble soling på stranda. For et fantastisk sted å feire bryllupsdagen!

Dag 9:

I dag startet vi dagen med en morgensvøm, før det litt senere på dagen ble intervaller på friidrettsbanen. Vi joinet landslaget på deler av deres økt, og det er utrolig gøy å se hvor dedikerte, ivrige, blide og ikke minst superspreke de er. Gleder meg til å følge med på gjengen denne sesongen, og ikke minst frem mot OL i Tokyo i 2020! Har skikkelig trua på det norske laget :-)

Fra morgensvømmen. Etter 21 400 m i bassenget denne uken, er det digg å bare flyte litt :-):-)

Og så rundet vi av nok en herlig treningsdag med en ettermiddagstrill:

Vi har fått trent kjempebra denne uken. På torsdag reiser vi til Bangkok for å kjøre Ironman 70.3 Bangsaen neste søndag. Det betyr at det blir litt mindre trening den kommende uken. Vi gleder oss!

Hilsen Lars Petter og Trude

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Mat, Trening. Bokmerk permalenken.

2 svar til Nyter herlige treningsdager på Thanyapura i Thailand

  1. Tilbaketråkk: Ironman 70.3 Bangsaen i Thailand endte med både seier og kollaps | Happy Times

  2. Tilbaketråkk: Vi lengter allerede tilbake til Thailand og Thanyapura | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..