Spennende planer for triatlonsesongen 2019

Lars Petter og Trude Stormo sykler i Drammen

Reklame: Innlegget inneholder annonselenker

Nytt år og nye muligheter! 2019 er godt i gang, og Lars Petter og jeg har et veldig spennende år i vente. Ja, det kribler faktisk i magen bare jeg ser på kalenderen. Kombinasjonen av  fantastiske samarbeidspartnere (Apollo Sports Norge, Forvaltningshuset og Braasport) og snille arbeidsgivere, gjør det mulig for oss å dyrke hobbyen vår – som for lengst har blitt en livsstil – enda mer dette året. Det blir mer reising og flere konkurranser – og forhåpentligvis også bedre resultater. Vi er klare for å gi jernet og er gira som bare det på å komme i gang med sesongen. Første konkurranse er faktisk kun et par uker unna.

Første konkurranse i år blir i Ironman 70.3 Bangsaen i Thailand 24. februar. Vi reiser til Thailand og hotellet Thanyapura med Apollo Sports Norge allerede 8. februar for å lade opp og trene godt på den fantastiske resorten i forkant av konkurransen. Målet med konkurransen er å kvalifisere oss til VM i Ironman 70.3 som går av stabelen i Nice i september.

Vi besøkte Thanyapura i fjor også. Les mer om oppholdet her.

Vi har fått trent veldig godt både før og etter jul, og så langt er vi godt i rute begge to. Noen synes kanskje vi starter sesongen tidlig og at den blir lang, men vi elsker å konkurrere og kan knapt vente med å komme i gang!

Etter oppholdet i Thailand drar vi til Bergen helgen 16-17. mars for å holde en triatloncamp for Bergen Triathlon Club. Det gleder vi oss veldig til.

Neste konkurranse etter Thailand, blir fulldistansen i Sør-Afrika 7.april. Her er målet å kvalifisere oss til VM på Hawaii i oktober. Deretter blir det påskeferie med Apollo Sports Norge på Playitas Resort på Fuerteventura, før vi drar videre til Marbella for å delta på Ironman 70.3 der den 28. april.

17.mai-helgen reiser vi til Mallorca for en langhelg der med både trening, god mat og avslapping.

Deretter blir det et treningsopphold på Levante Beach Resort på Rhodos med Apollo Sports Norge  i slutten av mai, før neste konkurranse blir Ironman Østerrike 7. juli. Vi har gode minner fra den konkurransen og gleder oss til å kjøre den igjen. Vi skal ikke delta i Ironman i Haugesund i år, men vi reiser bort for å heie på en stor gjeng fra Forvaltningshuset som skal delta. Med andre ord: Det er mye moro i vente det neste halvåret. Vi er heldige og gleder oss som bare det til nye utfordringer og eventyr!

Her er noen bilder fra vinterens intervallkjør i loftstua og i garasjen. Nå blir det spennende å se om det er noe fart i kroppen når det virkelig gjelder også:-)

Lars Petter Stormo sykler innendørs

Lars Petter Stormo sykler

Trude Wermskog Stormo sykler innendørs

Trude Stormo sykler inne

Trude Stormo løper på mølle

Hilsen Trude :-)

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Konkurranser, Trening. Bokmerk permalenken.

2 svar til Spennende planer for triatlonsesongen 2019

  1. Willy sier:

    Så kult:) inspirerende å lese om dere:) det er skisesong for meg, starter tri oppkjøring i april. Satser på å kvalifiserer til Hawaii i København:) og regner med å treffe dere i Kona:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..