Aldri en påske uten tur til Mallorca

Etter Ironman Sør-Afrika dro LP og jeg til Mallorca. Det blir liksom ikke påske uten en tur dit. For å være turister uten trening på planen, tenker du kanskje? Å nei da. Syklene var selvfølgelig med, pluss løpesko og våtdrakt. Ikke fordi vi skulle trene hardt og veldig mye, men fordi det er digg å røre litt på seg selv med en sliten kropp. Ja, for vi kjente og kjenner at Ironman Sør-Afrika har kostet litt, og derfor ble det kun rolige treningsdager i kombinasjon med hvile og avkobling på både kafé og solseng. Det er jo dessuten klin umulig å la være å røre på seg i de omgivelsene som Mallorca byr på. Et STORT pluss var det også at værgudene vartet opp med skikkelig sommertemperatur hele påskeuken. Nice! Godt for sinnet og veldig godt for en sliten kropp. Her er noen bilder fra påsken på Mallorca. Jeg kunne fint svømt, syklet og løpt hver eneste dag, hele tiden. Digger det!

Lars Petter, Lotte og jeg klare for morgensvøm kl. 07.30:

Savn… Lotte og meg i soloppgang:

Noe av det beste med sykkelturer i fint vær er jo kaffestoppene med gode venner, og de ble det mange av denne påsken:-) Her fra en tur til fjellbyen Orient:

Vi var ikke alene om å ta turen dit:

Vi fikk også tatt den samme løpeturen i fjellet bak Valldemossa som vi gjorde i fjor. Den var like fin i år! Les mer om hvor den fine turen går her. (Innlegg fra fjorårets tur.)

Lotte, Cathrine og meg i farta:

Etter nesten tre uker i varme strøk var det litt sjokkartet å komme hjem til kalde Norge. Huff! Det er tross alt lettere å komme seg ut for å trene når sola skinner og det er varmt og godt. Men det er ikke lenge til neste konkurranse, så nå gjelder det å prøve å trene litt smart før og etter jobb de neste to og en halv ukene. Jeg får bare tre buffen over hodet og prøve å holde ut med vintertreningstøyet litt til;-)

Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..