Løpetur og blåbærplukking

I dag startet jeg dagen med en deilig løpetur. Jeg løp hjemmefra, opp på siden av Kjøsterudjuvet (link til Wikipedia) og videre innover i Drammensmarka. Det er så fint i skogen nå at det føles som om jeg bare kan løpe og løpe i det uendelige:-) Underveis på turen løp jeg forbi så mye blåbær at jeg til slutt måtte stoppe å plukke med meg litt hjem. Posen jeg hadde mobilen i passet perfekt til å få med en god blåbærporsjon hjem til lunsjen. Det smakte sååå godt, og det er mer igjen i skogen hvis du også vil ha;-)

Løpetur og blåbærplukking

Når jeg kom hjem spiste jeg blåbærene sammen med gresk yoghurt og hjemmelaget müsli.

Løpetur og blåbærplukking 2

Ha en fin dag videre!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat, Trening og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..