Svømmeøkt i Landfalltjern

Da er jeg endelig i full gang med treningen mot Norseman 2014! Hehe:-) Neida, jeg bare tuller. Men, nå er jeg er i alle fall i gang med å svømme, og det har jeg hatt planer om lenge. Jeg svømte litt sammen med LP det første året han trente til Norseman (i 2007), men siden den gang har det blitt dårlig med svømmetrening. Det er jo egentlig veldig moro, så nå har jeg planer om å svømme litt ute så lenge det går og så trene inne på Drammensbadet når det blir for kaldt ute.

I går kveld ble jeg derfor med Jarle og LP til Landfalltjern for å komme i gang. Jeg svømte i en halvtime ca, og selv om jeg tror jeg svelget halve tjernet var det veldig moro. Vet ikke hvor mange grader det var i vannet, men med våtdrakt var det ikke noe problem å holde varmen. Da jeg kom på land derimot var det utrolig digg å ta på seg dunjakke. Brrr… Note to self: Svømming er moro, så det blir det mer av + fjern maskaraen før en svømmeøkt…:-)

LP skal forresten være med i Tønsberg By Triathlon på lørdag. Jeg dropper våtdrakten denne dagen og blir med som heiajente:-)

Svømmeøkt i Landfalltjern

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Svømmeøkt i Landfalltjern

  1. Tilbaketråkk: Første svømmeøkt i basseng unnagjort | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..