Nytt sykkelsnadder i hus

Jeg har vært så heldig at jeg har fått være en del av Team Oslo Sportslager siden 2009. Dette har gjort det mulig for meg å kunne drive med min store lidenskap, sykling, og det med det aller beste utstyret. I år skal vi sykle med sykkelsko og hjelm fra Bontrager, og jeg gleder meg veldig til å teste ut det nye utstyret. Både landeveisskoene og terrengskoene har en utrolig god passform og sålene er godt oppbygget. Det er veldig fint og praktisk at terrengsykkelskoene er svarte, og jeg elsker fargene på landeveisskoene. Disse er kun til bruk i godvær;-)

Ny hjelm og nye sykkelsko fra Bontrager

Takk til vinteren for denne gang. Velkommen vår og tørre veier!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..