On the road again

Vanligvis pleier LP og jeg å kickstarte sykkelsesongen med en drøy uke på Mallorca i påsken. Slik ble det ikke i år fordi vi valgte å tilbringe påsken med familien på fjellet. Og siden vintersykling ikke er det helt store for en frysepinne som meg, er det med andre ord lenge siden jeg har testet sykkelformen ute. Derfor var det veldig moro endelig å få luftet sykkelen i kveld. Det er fortsatt rimelig friskt ute synes jeg, og noen ispartier her og der gjorde at jeg var glad jeg hadde valgt terrengsykkel og ikke racer på dagens treningstur. Vi syklet kun en rolig tur på ca 30 km hjemmefra og rundt Hokksund, og sykkelbeina var faktisk ikke så aller verst. Gleder meg allerede til en ny og lengre tur til helgen!

Nå: kveldsmat:-)

Årets første sykkeltur

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..