Langhelg til Mallorca 17. mai-helgen

Torsdag 16. mai satte Lars Petter og jeg kursen mot Mallorca for en weekendtur dit for å trene og kose oss med gode venner. Vi bodde på Can Pastilla (Playa de Palma) rett utenfor Palma by. Vi kom til hotellet rundt lunsjtider, spiste en god lunsj på stranden og rakk deretter en knallfin tretimerstur rundt Orient.

På vei opp bakken fra Bunyola mot Orient:


LP med sin nye TREK Madone SLR 7 :-)

På kvelden dro vi inn til favorittbyen (Palma) for middag:

På fredag – selveste 17. mai – var også Charlotte kommet på plass. Etter en laaang og koselig skravlefrokost, satte vi kursen mot fjellene. Planen var en tur over Puig, men været var uttrykt , så vi syklet langs fjellene til sykkelkafeen Sa Ruta Verda som drives av vår gode venn Lennart.

På lørdag startet Lars Petter, Charlotte og jeg dagen med en finfin svømmetur i sjøen før frokost. Vi var nå også to til i truppen. Line Mari og Jonathan var på plass, klare for tur. Vi gikk for  turen vi kaller Fire topper-turen.Vi starter da med den såkalte militærbakken, og kjører så alle bakkene i retning Valdemossa. En knallfin tur!

Charlotte og Line Mari på vei opp Militærbakken:

På søndag startet LP og jeg dagen med en liten svømmetur og litt basing i bølgene, før hele gjengen syklet til Cura for en liten kakestopp på toppen. Da vi kom tilbake rakk vi en liten overgang til løp, før det var på tide og pakke koffertene igjen.

På vei til Cura:


Jonathan, meg, LP og Charlotte. Foto: Line Mari :-)

På de fire dagene fikk vi mange fine treningstimer + ikke minst masse kvalitetstid med gode venner. Bedre blir det ikke :-)

Alle øktene ligger på min Strava-profil.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..