Herlige påskedager på sports- og ferieanlegget Playitas Resort

Reklame – Innlegget er skrevet i samarbeid med Apollo Sports Norge.

Håper du har hatt en finfin påske! Lars Petter og jeg var så heldige at vi fikk ta turen til Fuerteventura med Apollo Sports Norge denne påskeuken. Mandag 15. april ankom vi Playitas Resort sørøst på øya. Hotellanlegget er ett av Europas største ferieanlegg for sport og trening, både for familier, mosjonister, supermosjonister og eliteutøvere. Vi bodde på Playitas Aparthotel som er en del av Playitas Resort.

Foto: Apollo Sports Norge

Utsikten fra leiligheten vår:

På Playitas finner du Kanariøyenes største treningssenter med mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon og frivekter, samt olympisk svømmebasseng, gruppetreninger og personlig trening. Anlegget har også innendørshall for håndball, badminton, innebandy og basketball. Du kan klatre i klatreveggen, spille golf, minigolf, tennis eller ta en løpetur i terrenget rundt hotellet. Det er til og med et eget sportsakademi for barn. Det er kult! Vi skulle gjerne testet ALT, men siden vi hadde fem dager til rådighet, og både skulle restituere oss fra Ironman Sør-Afrika OG forberede oss til Ironman 70.3 Marbella 27. april, ble det svømming, sykling og løping som sto på vår to do-liste denne gangen.

Etter ankomst på mandagen brukte vi ettermiddagen til å skru opp syklene, bli kjent på området og slappe av på strandkafeen. Men på tirsdag morgen var vi klare for å røre på kroppen. Vi startet dagen med en knallfin løpetur i soloppgangen.  Her er en video fra den turen:

Og her er noen bilder fra turen:

Etter løpetur og frokost, var vi klare for en sykkeltur i finværet:

På de rolige turene tar vi oss alltid tid til kaffestopp:

Etter sykkelturen ble det en liten svømmeøkt. Her kan du enten booke en bane som du da må dele med andre eller booke en bane privat. Vi booket privat bane alle dagene vi svømte for å kunne gjennomføre øktene og ikke minst dragene på best mulig måte.

På onsdagen startet vi dagen med nok en herlig morgenjogg før frokost:

Etter frokost sto det intervaller på sykkelen på planen. Dette ble første harde sykkeløkt etter Sør-Afrika, og det var digg å få litt fart på beina igjen. Vi ble med den svenske triathlonproffen Marcus Hultgren på hans økt. Han har bodd mer eller mindre fast på Playitas i hele vinter. Vi kjørte 2×15 min flatt etterfulgt av 5×4 min i Pajara-bakken.

Noe av det beste med å bo på Playitas – i tillegg til alle treningsmulighetene – er de fine mulighetene som finnes for å slappe av på en solseng eller på en av de mange restaurantene/kafeene som finnes på hotellområdet i mellom eller etter treningsøktene.

Påskekrim + Americano = sant :-)

Torsdag startet vi nok en dag med en joggetur i soloppgangen. På Playitas kan du løpe på både sti, grus og asfalt, og på hotellet finner du kart over oppmerkede ruter du kan løpe.

På ettermiddagen kjørte vi intervaller i bassenget – jeg gikk for 2x10x50 meter, mens LP kjørte et hovedsett på 3x10x50 meter. Siden det var kort tid etter Sør-Afrika ville vi ikke kjøre for hard og for langt, men samtidig holde trøkket oppe frem mot IM 70.3 Marbella 27. april.

På fredag var det tid for å få litt fart på løpebeina også, og vi bestemte oss for å løpe noen 1000-metere. Vi fant et fint strekke ikke langt fra hotellet (på veien mot fyret for de som er kjent) og løp intervallene der.

Etter en god lunsj tok vi en rolig trilletur innom nabobyen Gran Tarajal for å ta en kaffe i sola:

På lørdag startet vi dagen med nok en morgenjogg før vi syklet sørover mot Costa Calma og så hjemover via La Pared. Det var en del vind denne dagen, men varmen og utsikten gjorde at det ble en knallfin tur.

Disse påskedagene gikk så aaaltfor fort! Tusen takk for supre dager med knallfin trening, sol, varme og mye god mat. Vi kommer veldig gjerne tilbake! :-)

I dag fløy vi direkte fra Fuerteventura til Malaga, og så kjørte vi videre derifra til Marbella og Puerto Banus. Her skal vi kjøre Ironman 70.3 førstkommende helg. Vi gleder oss og håper kroppen er klar for action på lørdag.

Hilsen Lars Petter & Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening. Bokmerk permalenken.

1 svar til Herlige påskedager på sports- og ferieanlegget Playitas Resort

  1. Tilbaketråkk: Ironman 70.3 Marbella: Nesten, men ikke helt | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..