Spennende samarbeid med Forvaltningshuset

Lars Petter og jeg har inngått et nytt og spennende sponsorsamarbeid med Forvaltningshuset. Forvaltningshuset er et frittstående finanskonsern som tilbyr tjenester tilknyttet kapitalforvaltning og finansiell rådgivning til norske privatpersoner, stiftelser og bedrifter.

Avtalen vil gi oss muligheten til å gjennomføre det optimale sesongopplegget og delta i de konkurransene vi ønsker for å nå de målene vi har satt oss. Forvaltningshuset deler våre verdier om at veien til suksess er gjennom langsiktig planlegging og hard og grundig jobbing over tid. Sammen vil vi jobbe mot å nå de målene vi har satt oss, og sette nye hårete mål for fremtiden. Vi gleder oss veldig til å inspirere og bli inspirert av Forvaltningshusets engasjerte medarbeider.

Her kan du lese hva de skriver om samarbeidet på sine nettsider.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..