På lag med BRAASPORT

Lars Petter og meg sammen med daglig leder hos Braasport AS, Anders Baardseth.

Lars Petter og jeg er svært stolte over å kunne fortelle at vi nå er stolte ambassadører for den nyoppstartede nettbutikken Braasport.no. Braasport er en frittstående sportsbutikk som er startet opp av ekte sportsentusiaster og gode venner av oss gjennom mange år.  Gjengen bak BRAASPORT har lang fartstid i sportsbransjen, så her er vi i de beste hender i forhold til både løping, sykling, triathlon og langrenn. Foreløpig er Braasport en nettbutikk og du kan besøke showrommet på Kjelsås i Oslo. Her kan du få eksperthjelp og teste produkter før du kjøper. Du kan til og med booke time slik at du slipper å stå i kø. Og om ikke lenge vil også gjengen åpne en Braasport-butikk på Ullevål Stadion. Det er bare å glede seg!

Vi er imponert over hva Anders Baardseth, Calle Aamodt og resten av gjengen har fått til, og vi gleder oss over å få være med på reisen videre. Vi har mange og store planer for sesongen 2018, og da er det godt å vite at vi har de beste folka i sportsbransjen i ryggen.

I dag fikk vi luftet det nye teamtøyet vårt under fantastiske forhold i bakgården vår, Drammensmarka. Det var så utrolig vakkert ! Drømmeforhold, rett og slett. Vi klokket inn litt over 40 km, og var enige om at det Kong Vinter fortjener en stor takk for endelig å ha levert et skikkelig herlig vinterføre. Takk!

Her er en liten filmsnutt fra dagen (Jarle var også med oss:-)

What makes me HAPPY!! :-):-)

Sjekk de trikkeskinnene!

Nyt resten av søndagskvelden og ha en finfin uke!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..