Klare for juleferie i Thailand

Annonse – Innlegget er skrevet i samarbeid med Apollo Sports

«Skal dere på badeferie til Thailand – uten å trene? Bare slappe av?» Det har vært reaksjonene fra mange når jeg har fortalt at Lars Petter og jeg skal til reise til Thailand i juleferien. Da har jeg svart at vi både skal bade og slappe av, men at vi i tillegg skal gjøre MYE av det vi liker aller best: Svømme, sykle og løpe. I samarbeid med Apollo Sports skal vi teste ut Thanyapura Sport Hotel på Thailands største øy, Phuket. Dette er et toppmoderne treningshotell med alt en treningsentusiast kan ønske seg. Her kan vi starte dagen med noen tusenmetere i det olympiske 50-metersbassenget, sykle i tropiske omgivelser med landeveissykkel og løpe på friidrettsbanen eller i terrenget. Og kun en 15-minutters kjøretur fra hotellet ligger strendene Nai Thon og Nai Yang. Her ser jeg for meg at det blir helt ok å jobbe litt med open water-teknikken. Jeg gleder meg minst like mye som tantebarna mine gjør til julaften. Minst!

Vi har spennende planer for 2018-sesongen, og Thanyapura Sport Hotel blir et perfekt sted å kickstarte neste sesong på. Etter VM på Hawaii har vi vært supermotiverte for trening, og planene for 2018 begynner å falle på plass. Første konkurranse blir Ironman Sør-Afrika i april, og jeg skal ikke legge skjul på at vi reiser dit med mål om å kvalifisere til VM på Hawaii i oktober. Deretter blir det Ironman 70.3 på Mallorca i mai, før vi begge stiller til start i Norseman i august. Jeg har hørt at det blir sol fra skyfri himmel neste år… ;-)

Følg oss gjerne her og på Instagram for oppdateringer fra juleferien i Thailand:-)

Meg: trudews
Lars Petter: lpstormo

God førjulstid!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..