Gjennomsykling av NXTRI-løypa i fantastisk vær

Trude tester NXTRI Norseman sykkeltrase

I helgen dro Lars Petter og jeg til Geilo med gode venner for å få syklet gjennom Norseman-traseen. Jeg har jo kjørt gjennom løypa med bil mange ganger, men det er noe eget å få syklet den før det braker løs lørdag 6. august. Og vi kunne ikke vært mer heldige med været enn vi var. Værgudene vartet opp med sol og gode vindforhold begge dager! Lørdag syklet vi fra Vøringsfossen og ned Måbødalen til Eidfjord. Det var så vakkert at jeg må innrømme at det kom et par tårer. For et land vi bor i. Vakkert er det! Deretter syklet vi opp igjen og over vidda til Geilo.

Her er noen bilder. Ikke rart vi gliste brett alle sammen:

Vakkert i Møbødalen
Lars Petter, Charlotte, meg og Alexander:-)

Eidfjord test av NXTRI trase
Det var blikk stille på fjorden og Eidfjord badet i sol.

Charlotte og jeg på vei opp Måbødalen
Charlotte og jeg på vei opp Måbødalen.

NXTRI logoen og meg

IMG_4270
Charlotte er en av tre som skal være i min følgebil på Norseman. Det blir henne og Thomas og Silje Dahlsrud. Jeg er så glad for at akkurat de tre bestissene skal følge meg på min tur til Gaustatoppen:-):-)

Møbødalen happytimesno

Lars Petter og Trude Stormo tester Norseman-løypa

Lars Petter Stormo tester NXTRI-løypa

Trude Stormo i NXTRI-løypa
Jeg kooooste meg MAX!

Søndag var LP og jeg så heldige at vi fikk bilen kjørt til T2, altså Austbygde. De fire bakkene på denne distansen var en fryd i det været vi fikk:-) Til og med Imingfjell viste seg fra sin beste side.

Trude Stormo på Imingfjell

Nede i Austbygde tok vi en overgang til løp før en veldig kjapp dukkert i Tinnsjøen. Takk for en herlig helg!

Førstkommende helg blir det nok en treningshelg, før vi setter kursen mot Haugesund og Ironman 70.3/NM langdistanse helgen etter. Hu hei hvor det går:-)

Trude :-)

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..