Musikk som motivasjon på trening

Musikk har alltid vært viktig for meg når jeg trener. Så sant jeg ikke sykler på trafikkert vei, har jeg alltid musikk på øret. Trener jeg med andre dropper jeg selvfølgelig musikken, men på løpeturer, sykkelturer i skogen (særlig når jeg kjører bakkeintervaller) og styrkeøkter gjør fengende musikk underverker med motivasjonen. Jeg blir i godt humør, får ny energi og lyst til å gi litt ekstra gass. Både tekst, flyt, tempo og rytme spiller en viktig rolle for hvilke sanger som havner på min favorittliste.

Favorittmusikken på trening nå om dagen er:

♥ Play My Drum – Sandra Lyng
♥ Five More Hours – Deorro (minner meg veldig om Ironman på Mallorca. Der ble den spilt på høyttaleranlegget under løpingen og på premieseremonien)
♥ Downtown – Donkeyboy
♥ Galantis – Runaway (U & I)
♥ Headlights – Robin Schulz
♥ Don’t Worry – Madcon
♥ Try me – Jason Derulo
♥ Shots – Broiler remix – Imagine dragons
♥ King – Years & Years
♥ I Really Like You – Carly Rae Jepsen

Link til spillelisten min på Spotify.

Er jeg litt slapp etter en lang dag på jobb, er det bare å skru på en av disse sangene, og så blir jeg klar for å gi jernet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker trådløse hodetelefoner fra miiego.no (Modellen AL3 Freedom). Det er utrolig digg å slippe ledninger som henger og slenger. Sitter godt gjør de også:-) De kobles enkelt og greit opp mot Bluetooth på mobilen.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet. Bokmerk permalenken.

2 svar til Musikk som motivasjon på trening

  1. Tilbaketråkk: Norges sprekeste par bruker Miiego trådløse hodetelefoner! | blogg.miiego.no

  2. Tilbaketråkk: Miiego-jentene med rent bord i helgen | blogg.miiego.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..