Aktiv helg med Norefjellrittet og langtur

Lørdag tok Lars Petter og jeg turen til Norefjell for å delta på Norefjellrittet, et fint terrengritt, som er en del av Norefjelltrippelen.

IMG_0668
Før start i herlig solskinn.

Jeg syklet rittet i fjor også, og i år som i fjor, vartet værgudene opp med knallfint vær – det er jo alltid digg å sykle ritt i kort-kort:-) Kort oppsummert er den 58 km lange løypa veldig variert og fin med morsomme utforkjøringer og stipartier, litt grus og asfalt og mye stigninger siste halvdel. Vinner av rittet, Jeanette Persson, forsvant som ventet veldig fort allerede opp den første bakken. Jeg ble syklende sammen med Katrine Hofstad til den siste stigningen, da var jeg rett og slett nødt til å finne mitt eget tempo, og hun spant fra meg. Jeg endte derfor til slutt på en tredjeplass. LP syklet veldig bra, men en punktering gjorde at han ikke kom på pallen, men endte på en fjerdeplass.

IMG_0681
På vei bortover den siste grusveien før mål – sliten…

IMG_0683
Pallen i kvinneklassen: 1. Jeanette Persson 2. Katrine Hofstad 3. meg:-)

IMG_0682
Tre fornøyde teammates (Johan ble 3 og LP 4)

Vi kommer tilbake 12. september for å delta på Norefjelløpet, som da er siste gren i årets trippel.

Søndag tok LP, Charlotte og jeg en langtur på temposykkel rundt Eikeren. Utrolig digg tur, med is og kaffestopp underveis.

IMG_0689

IMG_0692

God kveld!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser, Trening og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Aktiv helg med Norefjellrittet og langtur

 1. Vivian sier:

  Hei😄
  Utrolig fin blogg du har, gøy å lese. Gratulerer med alle de flotte resultatene deres.🎉Dere må da være et av Norges sprekeste ektepar👍👍 Jeg og min mann trener også sammen men er nok i en litt annen liga😜😜
  Lykke til med alt fremover. Vi har Norseman og axtri på planen og så skal jeg hvile en stund😂😂😂
  God sommer😄

  • Hei Vivian!:-)

   Tusen takk for hyggelige ord:-)

   Da sees vi kanskje både på Norseman og på Axtri. Lars Petter skal være med i Norseman (jeg fikk ikke plass), og jeg skal være med på Axtri:-) Masse lykke til i forberedelsene:-)

   Riktig god sommer til deg også!

   Hilsen Trude

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..