NM Duathlon: 4.plass og laggull

T sykkel 2
FOTO: Dag Oliver/www.relaxedsports.com

Søndag deltok Lars Petter og jeg i NM Duathlon. I år, som i fjor, ble norgesmesterskapet arrangert på Oppegård, og løypa var så å si den samme, med 9 km løp, deretter 35 km tempo, før en siste løpeetappe på 4,5 km.

For min del gikk løpingen greit, til tross for skikkelig hold halvveis ut i løpet. Syklingen gikk veldig bra, men jeg må lære å stole mer på at formen er god, og at jeg kan gi gass. Jeg holdt igjen litt for mye på første del. Ut på siste løpeetappe var jeg i bronsekampen, men nok et solid hold samt stinne ben på siste runde, gjorde at jeg tapte bronsen med 30 sekunder. Men jeg er absolutt kjempefornøyd med 4. plass! Lagvenninnene mine, Line Foss og Kristin Lie på Royal Sport (Triathlonklubben vi er med i) tok henholdsvis første og andre plass, og dermed ble det laggull på oss som beste klubb. Veldig moro:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kristin Lie, Line Foss og jeg sikret laggull til Royal Sport.

LP løp og syklet seg inn til en tredjeplass, og var fornøyd med det.

LP løp
FOTO: Dag Oliver/www.relaxedsports.com

LP sykkel
FOTO: Dag Oliver/www.relaxedsports.com

De tre beste NM Duathlon
I midten norgesmester Gustav Iden. Even Chiodera tok sølv og Lars Petter bronse. Royal Sport sikret seg også laggullet på herresiden, med Lars Petter, Even og Øivind.

Link til resultatene.

Neste konkurranse er Birkebeinerløpet om to uker:-)Det har jeg ikke løpt på mange år, så det blir moro!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..