Montebellorittet 2015: Årets første terrengritt

Gårsdagens Norgescup i maraton ble en brå pangstart på terrengsykkelsesongen. 71 km terrengsykkelritt er hardt!

Jeg var rimelig spent på formen da jeg sto på start på Montebellorittet i går. Det er nå to uker siden Ironman på Mallorca, og jeg har vært tett pga av kombinasjonen forkjølelse og allergi den siste uka. Men, jeg var ikke keen på å droppe Montebellorittet på grunn av tett nese og hals – selv om jeg sikkert hadde rådet andre til å gjøre det – dette rittet er jo tross alt ett av mine favorittritt, og jeg har veldig lyst til å få med meg hele trippelkonkurransen også i år.

Jeg kjente allerede fra start at jeg ikke helt hadde dagen, men det gikk greit likevel. Jeg fikk kjørt deler av løypa sammen med teammate Silje W. Dahlsrud, og det var veldig moro:-) Når man kjenner at man ikke helt har dagen glemmer man lett å fokusere på å drikke og spise. Jeg fikk derfor i meg altfor lite sportsdrikk og spiste litt for få gel. Resultatet ble tidendes kramper i lårene på vei ut på de siste tre milene. Jeg prøvde å trå ut krampene, men de kom og gikk hele veien til mål. Ja, for jeg fikk karret meg til mål. Hehehe.

Det var veldig moro å sitte på terrengsykkelen igjen. Det har blitt altfor få timer på sti og grus på terrengsykkel så langt i år, men det er ikke alltid like lett å få tid til alt som er moro når man både skal rekke å løpe og svømme, sykle landevei og lære seg å sykle på temposykkel:-)

Jeg syklet inn til en niende plass i Norgescupen. Jeg er fornøyd med plasseringen, men på en optimal dag burde jeg klart å sykle fortere.

Link til resultatene.

I Montebellotrippelen ligger jeg nå på en tredjeplass bak Liv Birgit Jorde og Silje Stensrud.

Neste konkurranse nå er NM Duathlon på Oppegård neste helg. Det blir moro!

Montebellorittet 2015 1
På vei mot mål! Jeg smiler ikke her, men flekker tenner:-) Krampene satt nemlig godt i begge lår de siste milene. FOTO: Arrangørfoto Montebellorittet.

Montebellorittet 2015 3
Lars Petter hadde heller ikke en optimal dag i går, men takket være god teknikk i terrenget og en solid dieselmotor syklet han inn til en 14. plass i eliteklassen, kun ni minutter bak vinneren.

I morgen blir det langtur fra Oslo til Son hvis hals og nese tillater det. Har nemlig hørt rykter om svært gode kaker…:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Montebellorittet 2015: Årets første terrengritt

  1. God ernræing før – under og etter trening og ritt er viktig.

  2. Tilbaketråkk: Montebelloløpet 2015 i strålende høstvær | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..