Første tur med ny MTB fra Everest

Ny MTB fra Everest

Som en av utøverne på Team Oslo Sportslager er jeg så heldig at jeg får både terreng- og landeveissykkel fra Oslo Sportslager. I dag testet Lars Petter og jeg årets nye 29″ fra Everest for aller første gang, og som vanlig var det kjærlighet ved første tråkk. Eneste finjustering som må til nå er å kappe styret litt og få på klatrehåndtak. Yes, du leste riktig:-) Jeg sverger fortsatt til smalt styre og de gode gamle klatrehåndtakene:-) Hehe. Dette blir min tredje sesong med 29″, så man kan trygt si at jeg har funnet meg til rette med denne størrelsen. Første ritt med min nye sykkel blir Montebellorittet 23. mai. I morgen er det Norgescup maraton på Helgøya. LP og jeg skulle gjerne vært med der, men med tanke på IronMan neste helg, fant vi ut at det var smart å spare litt på kreftene.

Ny MTB fra Everest LP
LP i farta på sin nye sykkel på dagens treningstur:-)

Fakta om Everest Racelite 8848:
♥ 8848 har en helt ny superlett HM karbonramme utviklet av Oslo Sportslager.
♥ Sykkelen har American Classic Race MTB 29″ hjulsett og ny forbedret Rock Shox SID dempegaffel. Kan fås både med Shimano XTR og SRAMs XX1 utstyrsgruppe. (Jeg har XTR.)
♥ Sykkelen har eksklusive karbonkomponenter, setepinne og styre, og er tidenes letteste og raskeste terrengsykkel fra Everest.

Les mer om sykkelen her.

Everest 8848 2015

Ny MTB fra Everest 2

Sjekk forresten gjerne ut nettsiden fortsett.no! Dette er en nettside startet av en gjeng med treningsentusiaster som ønsker å fokuserer på treningsglede og opplevelser, og jeg er en av bloggerne som er tilknyttet siden. Klikk her for mye bra lesestoff:-)

Hilsen Trude:-)

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..