Rolig treningshelg – på tide å få opp farta

Denne helgen har jeg vært på Kick-off med jobben til Tallinn. Det var en knallfin tur med herlige kollegaer! Trening blir det naturlig nok ikke mye av i løpet av en slik helg, men det skader på ingen måte å ta noen hviledager fra treningen heller. Men nå er det på tide å legge en plan for de kommende dagene. Neste uke, nærmere bestemt den 7. mai, setter LP og jeg kursen til Mallorca for å delta på IronMan 70.3 i Alcudia lørdag 9. mai. Planen er å trene hardt denne uken, og så slippe opp litt dagene før vi drar. I tillegg må vi bruke helgen til en siste finpuss på alt utstyret vi skal ha med samt planlegge ernæring og andre detaljer som må på plass før vi drar. I kveld har LP og jeg løpt en rolig halvmaraton langs Drammenselva, i morgen blir det drag på temposykkelen, onsdag blir det bakkedrag på sykkel og torsdag eller fredag blir det en tur i Drammensbadet med våtdrakt. Til helgen blir det langturer på sykkel.

Jeg fikk én fin løpetur en morgen i Tallinn. Jeg er veldig glad i å ta løpeturer på storbyferier – en knallfin og effektiv måte å se byer på.

Her er noen bilder fra den turen:

Løpetur i Tallinn

Tallinn 3

Tallinn 4

Tallinn 2

Tallinn 5

Ønsker alle en finfin (trenings)uke:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..