I dag har vi kost oss med disse deilige og smakfulle lappene, som blant annet inneholder quinoa, chiafrø, egg, cottage cheese, havregryn og Cocosa. Vi spiste dem som søndagssnadder etter middag, men de og egner seg også godt til både frokost og lunsj. De smaker godt som de er, men kan også serveres med syltetøy, brunost eller peanøttsmør.
Oppskrift til to personer (ca. 6 lapper):
Ca 1 dl quinoa (nykokt eller kalde rester fra kjøleskapet)
Ca 1 dl lettkokte havregryn
2 egg
2 ss cottage cheese
1 ss Cocosa
Ca 2 ts chiafrø
Litt kanel
Litt kardemomme
Ca 1 ts Akasiehonning
En klype salt
♥ Ha alle ingrediensene i en bolle og bland alt sammen til en jevn røre med en stavmikser eller blender. Stek lappene på begge sider i stekepannen. Superlett og supergodt!
Hilsen Trude
Mmm, de så utrolig gode ut! :-)
De er kjempegode, Susanne:-))! Anbefales!