På temposykkel for første gang

Ironman Mallorca nærmer seg med stormskritt, og jeg prøver å få trent litt på alt de få ukene som er igjen. Når det gjelder sykkeldelen har jeg lenge vært i tvil om jeg skal kjøre med temposykkel eller landeveissykkel med tempobøyle. Gode venner i triatlonmiljøet har sagt at jeg bør gå for temposykkel, hvis jeg får muligheten, fordi det er mye å hente på det. En av de som har sagt at jeg bør gå for temposykkel er min gode venninne Charlotte Knudsen. Søndag fikk jeg låne temposykkel av henne, og sammen med Lars Petter og Charlotte Kunz dro vi på langtur alle fire. Det blåste veldig på søndag, så jeg var litt ukomfortabel i starten med høyprofilshjul og bøyle. Men etter hvert som jeg vendte meg til sykkelen, giringen, vinden og sittestillingen, var jeg solgt! Himmel og hav så moro:-) Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før egentlig?:-) Nå er planen å låne Charlottes sykkel på Mallorca. Krysser fingrene for medvind på flatene, for da blir det veldig moro!

Her er noen bilder + en video fra søndagens tur rundt Eikern:

Søndagsturgjengen
Fra kaffestoppen i Eidsfoss.

Charlotte og Charlotte er to av utøverne på det nye jentetriathlonlaget Team Arctic Triathlon. Sjekk ut nettsiden deres her.

Lotte, Charlotte og meg

Første tur på temposykkel

LP på temposykkel

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..