Mil etter mil på vakre Mallorca

Årets påsketur til Mallorca ble vår femte påskeferie på den spanske øya. Til tross for en tidligere påske enn i fjor, ble det mange fine sykkelturer i kort-kort i år også. Planen var både å sykle, løpe og svømme, men det ble kun sykling for min del. Svømming utgikk på grunn av lav temperatur i sjøen. Selv med våtdrakt hadde det blitt for kaldt for meg, og løping fristet rett og slett ikke. Det kan jeg gjøre her hjemme, når som helst og uansett vær. Er man på Mallorca er det for meg én ting som frister mest når det gjelder fysisk aktivitet, og det er å sykle på de utrolig fine veiene både på flatene og i fjellene.

Vi syklet både rolige langturer og langturer med intervaller, og den lengste – og også en av de fineste turene i løpet av oppholdet – hadde vi til Cap de Formentor helt nord på øya. Turen på 20 mil ble den lengste jeg har syklet noen gang, men det går faktisk nesten av seg selv når sola skinner og omgivelsene og selskapet er så bra:-) Dette ble en tur jeg kan leve lenge på, og som jeg kommer til å huske lenge.

I løpet av oppholdet på ni dager loggførte jeg 37 timer effektiv sykling. Huhei, hvor timene flyr når man har det moro:-) Hehehe. Det er kanskje lett å tenke at vi BARE sykler når vi er på ferie, men slik er det ikke. Vi gjør som andre turister også gjør. Vi har kost oss i Palma hver eneste kveld med gode middager, shopping og rusleturer i koselige gater. For en by! For en øy! Jeg blir aldri lei.

Her er bilder fra sykkelpåsken på Mallorca 2015:

Bilder fra turen LP og jeg hadde til Cap de Formentor sammen med Charlotte og Svein-Are:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sykling på Mallorca 5.2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilder fra andre turer vi hadde på øya i påsken:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LP, Trude G., Richard og Charlotte på vei gjennom Orient.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sykling på Mallorca 15
Vi startet alltid sykkeldagen med en dobbel Cortado utenfor kafeen Ballermännle på Playa de Palma.

Sykling på Mallorca 19
LP på en av småveiene mot Santa Maria.

Sykling på Mallorca 16
Bilde fra turen til Sa Calobra:-)

Sykling på Mallorca 17
Phillip og LP på vei opp Cura-bakken.

Sykling på Mallorca 20
Sant Elm på sørvestkysten.

Sykling på Mallorca 21
LP, Charlotte, Roy Magne, Dag og meg på påskeferiens siste sykkeltur:-)

I mai vender vi nok en gang snuta mot Mallorca. Da for en snarvisitt på fire dager for å delta i Ironman 70.3 i Alcudia. Jeg grugleder meg… Konkurransen som så lenge har vært et mål langt der fremme, er plutselig kun få uker unna.

Les mer om Ironman-konkurransen her.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..