3. plass i Norefjelltrippelen

Fredag ettermiddag dro Lars Petter, Charlotte Knudsen, Hilde Hoff og jeg til Norefjell Quality Spa & Resort for en helg med god mat, skravling, fin natur og sporting.

Lørdag var det nemlig klart for er tredje og siste konkurransegren i Norefjelltrippelen. Vi har gått på ski i snøstorm, syklet i bratt terreng og nå var det klart for 23 km fjelløp fra hotellet tur-retur Høgevarde. Etter skirennet og sykkelrittet lå jeg på en tredjeplass etter Elin Hagavold og Liv-Janne Øvrebust.

Vi våknet til et nydelig høstvær, så det var bare å glede seg til den lange løpeturen. Jeg var veldig spent før start på grunn av løpets lengde, men også fordi ankelen min ikke er helt god etter et overtråkk i midten av august. Jeg har følt meg litt ”Bambi” i terrenget med mine gamle terrengsko, så for å unngå nok et overtråkk, skaffet jeg meg de legendariske terrengskoene INOV-8 X-Talon 212 for å sikre meg sko med godt feste i ulent terreng. De innfridde som bare det. De satt som et skudd, ga god løpsfølelse og jeg følte meg ikke som ”Bambi” tross mye knotete og steinete terreng.

Jeg startet løpet så kontrollert som jeg klarte, og prøvde derfor ikke å henge på Elin og Liv-Janne. Det ville uansett ikke holdt halvveis en gang. Her gjaldt det å finne sitt eget tempo siden det var så langt. Turen var hard, men knallfin! Perfekt temperatur, knallblå himmel og fine høstfarger gjorde sitt til at jeg storkoste med hele veien. I hvertfall nesten hele veien… Fem kilometer før mål klarte jeg nemlig å tryne som bare det. Det var ikke de nye skoene sin feil – jeg var rett og slett sliten og litt ukonsentrert et øyeblikk. Resultatet ble skrubbsår på legger og knær, men bortsett fra det gikk det fint. Jeg løp inn til en tredjeplass etter Elin og Liv-Janne, og ble dermed også nummer tre i trippelen. LP ble tre i løpet og vant trippelen sammenlagt.

Norefjellmarsjen 2014 3

Her er mine nye favorittterrengsko: (Lissene festet jeg med sportstape for å sikre at de ikke skulle løsne underveis).

Norefjellmarsjen 2014 2
Lars Petter og jeg kunne ikke hatt bedre heiagjengjenter enn Hilde og Charlotte:-)

Her er link til resultatene.

Jeg gleder meg allerede til neste års trippel og kan virkelig anbefale arrangementet:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Konkurranser og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til 3. plass i Norefjelltrippelen

  1. Tilbaketråkk: Tjohooo! Tredjeplass i Montebellortrippelen | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..