Bildedryss fra Skopelos

Da er Lars Petter og jeg tilbake fra en kjempefin ferie og bryllupsfeiring på Skopelos. Ekteparet Elena og Peter er fremdeles på øya for å nyte nok en uke med sol og varme. Elena og jeg har ikke glemt dere mens vi har hatt ferie, men definisjonen av god Wifi er ikke helt den samme midt i Egeerhavet som her hjemme. Å laste opp bilder til bloggen ble derfor helt umulig. Men mens vi venter på at Elena kommer hjem og kan dele flotte bilder fra bryllupet her på bloggen, har jeg funnet frem noen mobilbilder fra dagene på Skopelos. Vi storkoste oss med gode venner og ble kjent med både Peter og Elenas familiemedlemmer.

Sommerferie på Skopelos 1

Vi landet på Skiathos forrige lørdag og hele brudefølget tok ferje over til Skopelos by hvor de aller fleste hadde booket hotell. Vi bodde på Skopelos Village Hotel, og dette er et hotell jeg trygt kan anbefale. Vi storkoste oss der:-)

Sommerferie på Skopelos 2

Dagene før bryllupet, som var forrige onsdag, tilbrakte vi stort sett på stranda. ”Mamma Mia-øya” Skopelos er kjent for sine vakre strender og krystallklare vann. Lunsj spiste vi på små, koselige tavernaer på strendene. Min og LPs plan var egentlig å ha med sykler til øya, men to uker før vi dro brakk LP et ben i foten… Dårlig timing med tanke på Norseman, men han har ikke gitt opp årets hovedmål riktig enda. Istedenfor sykling fikk vi svømt litt, og jeg fikk også tatt noen løpeturer. Mange av oss leide ATV-er for enkelt å kunne komme oss rundt på øya. De som ikke gjorde det kjørte taxi eller tok rutebuss ut til strendene. Det fungerte også kjempefint.

Sommerferie på Skopelos 3

Jeg er virkelig imponert over Peter og Elena som har lagt mye energi i forberedelsene til denne uka. Det er mye å tenke på når man inviterer slekt og venner til bryllup så langt hjemmefra, men alt gikk på skinner hele veien. På søndagen hadde vi en hyggelig rehearsal dinner på en taverna i strandkanten, og på onsdag var det klart for bryllup. Elena så eventyrlig vakker ut i sin brudekjole, og det var rett og slett magisk og rørende å gå de 220 trappetrinnene opp til kirken Agios Ioannis sammen med Elena og hennes pappa. På toppen ventet alle gjestene og selvsagt brudgommen selv. I nydelige omgivelser ble de to viet utenfor det lille kapellet. Bryllupsfesten ble holdt på en restaurant i Skopelos by, og vi storkoste oss med deilig gresk mat og drikke, taler og dans. For en dag det ble!

Sommerferie på Skopelos 4

Takk for en deilig og uforglemmelig uke på en vakker øy. Jeg storkoste meg med herlig mat og drikke, sol, latter og deilig badevann. Ingen tvil om at litt sand mellom tærne og et deilig, varmt klima er som balsam for kropp og sjel.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Ferie, Trening og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Bildedryss fra Skopelos

  1. Tilbaketråkk: Mallorca: Et sykkelparadis også sommerstid | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..