Bånn gass på OBIK Salomon Trail Tour

I går kveld løp LP og jeg OBIK Salomon Trail Tour på Sognsvann i Oslo. Dette er en terrengløpskarusell som består av ti løp fra mai til september. Vi var ikke med forrige mandag, men i går tok vi turen. Vi startet med fellesstarten klokka 18.30, men det er også mulig å starte når man vil mellom klokka 18.00 og 19.00. Man kan velge mellom to distanser, både 4 km og 8 km. Om du går for kort eller lang bestemmer du selv underveis. Vi gikk for den lange løypa, så vi fikk mest mulig trening:-) Traseen var veldig fin og kupert. Dette er et skikkelig terrengløp på sti med både røtter, gjørme og stein. Gode sko med godt grep er med andre ord viktig, og jeg løp med terrengskoene Asics Gel-Fuji Elite.(Her kan du lese et innlegg jeg har skrevet tidligere om disse skoene).

LP løp inn til seier i går (Hurra!!!), mens jeg ble nummer to i klassen og fire totalt av damene. Det er veldig lenge siden min siste løpekonkurranse, så jeg kjenner løpeturen godt i beina i dag. Men, det ga mersmak, så vi blir med neste mandag også. Denne løpskarusellen kan med andre ord anbefales!

Hvis du har lyst til å bli med er kommende løpsdatoer 19. mai, 2. juni, 16. juni, 18. august, 25. august, 1. september, og 8. september! Det koster 150 kroner per person å delta.

Resultatlistene finner du her.

Les mer om løpskarusellen på OBIK Salomon Trail Tour sin hjemmeside.

Sak på Skiaktiv.

Salomon Trail Tour Norge

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..