Å i Heiane 2014: Hardt og moro

Jeg kan ikke huske sist jeg var så nervøs i timene før et ritt som jeg var i går. Mitt siste ritt var Birken 2012, siden 2013-sesongen ble lagt på is av ulike årsaker, så jeg følte meg litt nybegynner da vi ankom startområdet på Birkeland. Det hjalp ikke akkurat på nervene at vi i kvinneklassen ble plassert på første rekke foran menn elite… Heldigvis forsvant nervene gradvis etter noen kilometer, jeg klarte å senke skuldrene og faktisk kose meg. Å i Heiane byr på mye klatring og mye mer terreng enn mange andre maratonritt, så hvile ble det lite av. Jeg hadde faktisk godt over 170 i snittpuls på tre timer, så det er jammen ikke rart jeg tidvis så i kryss og hyperventilerte litt. Hihi! Men, selv om det var hardt var det veldig moro å komme i gang igjen og den nye sykkelen er veldig god. Jeg syklet inn til en sjette plass i kvinner elite. Lars Petter ble 10 og er veldig fornøyd. Lagkamerat Carl Fredrik Hagen vant og leder nå maratoncupen som han vant i fjor.

Her er noen bilder fra gårsdagen:
På vei til Å i Heiane 2014
God stemning i bilen på vei til rittet:-)

Starten Å i Heiane 2014
Startfeltet. Foto: Bjørn Egil Bakke

Trude_Å i Heiane 2014
Dette bildet er fra den siste bakken mot mål. Her kjente jeg på kramper både her og der. Foto: Bjørn Egil Bakke

Komplett resultatliste finner du her.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..