Turbohelg med Montebellorittet og NM Duathlon

Denne helgen har jeg tilbrakt mye herlig og slitsom tid i knallrød sone. På lørdag syklet jeg det 42 km lange terrengsykkelrittet Montebellorittet, og på søndag sto NM Duathon (9 km løp, 35 km sykling, 3 km løp) på programmet. Puh! Kanskje ikke så rart at jeg er litt stiv og støl i dag…

Montebellorittet 2014
Foto: Montebellorittet

Montebellorittet ble en opptur for meg. Hode og kropp spilte på lag, og jeg storkoste meg hele veien fra Sande til Konnerud. Lange klatringer på grus, fantastisk morsomme stipartier og deilig sommervær gjorde at jeg tidvis smilte på tross av skyhøy puls. Jeg syklet inn på 1:56 og en 8. plass i eliteklassen.

Her er noen flere bilder fra Montebellorittet:

Montebellorittet 2014 3
Silje Wangensteen Dahlsrud og jeg før start.

Montebellorittet 2014 4

Montebellorittet 2014 2
Foto: Montebellorittet

Montebellorittet 2014 5
Vel i mål sammen med Silje og vinner av dameklassen, Heidi Rosasen Sandstø fra Team Cityride.

Resultatlistene finner du her.

Søndag dro LP og jeg til Oppegård for å delta i NM Duathlon. Duathlon, som består av løping, sykling og løping, er en helt ny gren for min del selv om jeg selvfølgelig både har løpt og syklet mye. Men det å gjøre begge deler i en og samme konkurranse er nytt. Siden planen er å delta på Hove Tri 15. juni tenkte jeg at det kunne være lurt å bli med på dette for å få testet ut i alle fall to av tre øvelser.

Debuten i Duathlon ble hard, først og fremst fordi jeg syklet Montebellorittet dagen før, men også fordi jeg ikke har løpt så mye de siste ukene. Det hjalp heller ikke at værgudene åpnet alle sluser denne dagen og skrudde ned temperaturen. Tridrakten føltes noe tynn, i alle fall på de to siste rundene av syklingen. Jeg var så kald da jeg kom inn til skifting til siste løp at jeg nesten ikke klarte å få av meg hjelmen. Overgangen fra sykling til løp kan beskrives med ett ord: vondt! Nå skjønner jeg hvorfor triatleter driver med overgangstrening. .. Au! Men til tross for litt vondter og litt nybegynnersurring hadde jeg det moro i regnværet sammen med gode venner og konkurrenter, og jeg kom til slutt på niende plass. Jeg er stolt og imponert over superwoman Charlotte Knudsen som ble Norgesmester. Hun må virkelig være i god rute til Norseman. LP merket også lørdagens Montebelloritt i beina, men ble nr. 4. Broder Jarle ble nummer 5.

Resultatlistene finner du her.

NM Duathlon 2014
To fornøyde jenter etter målgang. Hipp hurra for Charlotte som ble Norgesmester!!

Se flere bilder på www.triathlon.no.

Se flere bilder og les rapport fra NM Duathlon på 3atlet.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Turbohelg med Montebellorittet og NM Duathlon

  1. Tilbaketråkk: Tjohooo! Tredjeplass i Montebellortrippelen | Happy Times

  2. Tilbaketråkk: Knallfin dag i Montebelloløypa | Happy Times

  3. Tilbaketråkk: NM Duathlon: 4.plass og laggull | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..