Treningsritt i Drammensmarka

Ny terrengsykkel 1

Brrr!! Etter å ha blitt bortskjemt med go’værssykling de siste ukene, fikk kroppen nærmest sjokk i går kveld da LP og jeg dro ut på trening i 4-5 grader og regn. Målet med treningen var å teste våre splitter nye terrengsykler (Everest 8848 Racelite 29), og å sykle et treningsritt med tanke på helgens Norgescup i maraton. I mange år har vi hatt en fast runde i Drammensmarka, i området rundt Stibolt/Årkvisla for de som er lokalkjent, hvor vi kjører et halvtimes treningsritt i konkurransefart tre dager før rittdagen. Jeg bruker ca. syv minutter på runden under våte forhold, så det ble fire runder på meg i går. Løypa har både grusbakker, utforkjøringer og litt tekniske utfordringer. Den nye sykkelen fungerte som bare det, og nå krysser jeg bare fingrene for at jeg fikk blåst ut litt groms i beina slik at det blir litt fart i kroppen på lørdag.

For lokalkjente, her er runden vår:
Treningsritt
Printscreen fra min profil på Strava.com.

Ny terrengsykkel 2
Ny terrengsykkel 3

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..