Nytt teamtøy fra DannyShane

Det nye sykkeltøyet til Team Oslo Sportslager er i hus, og gjett om jeg gleder meg til å ta det skikkelig i bruk! Fargene er de samme som i fjor, men i år leveres draktene fra merket DannyShane og har stilige ruter i hvitt, blått, grått og svart. Veldig fint synes jeg:-)

Jeg har testet tøyet på en liten tur, og det kjennes veldig behagelig ut. Men jeg vil ikke grise det til i søla her hjemme før vi reiser til Mallorca til helgen, fordi det er moro å ha nytt og fresht treningstøy med i bagasjen. Jeg ser virkelig frem til å (forhåpentligvis) kunne sykle mye i kort-kort:-)

Her er noen bilder av vårt nye teamtøy:

Teamtøy fra DannyShane 2

Teamtøy fra danny shane

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..