Test av ny våtdrakt fra Blue Seventy

Endelig har jeg fått meg våtdrakt! De to gangene jeg svømte ute i fjor sommer lånte jeg en av LP sine drakter, og de er naturlig nok et par størrelser for store for meg. Derfor er det veldig moro at jeg nå har fått min egen – en kjempefin damemodell fra Blue Seventy (link til Oslo Sportslager) som heter Reaction.

Våtdrakt fra Blue Seventy

Egentlig hadde jeg tenkt til å vente med å bruke våtdrakten til vi kommer til Mallorca hvor jeg kan svømme i sjøen, men jeg fikk så lyst til å prøve den med det samme, at jeg i går prøvde den inne på Drammensbadet. Det var litt uvant med en gang, men veldig moro etter noen lengder.

Test av ny våtdrakt fra Blue Seventy

Et lite treningstips, uansett hvilken idrett/aktivitet du driver med, er å få noen til å filme deg. Det er rett og slett utrolig lærerikt å se hvordan du faktisk utfører en øvelse/aktivitet, og det kan være lettere å se hva du kan gjøre for å forbedre teknikken din.

LP filmet to videosnutter av meg i går. Det går stadig fremover med svømmingen, men jeg har mye å terpe på fremdeles:

Det blir veldig moro å teste den ute også, og forhåpentligvis er vanntemperaturen på Mallorca ok på denne tiden…:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Test av ny våtdrakt fra Blue Seventy

 1. Stig sier:

  Hei,artig innlegg. Lykke til med ny drakt, våtdrakt er ikkesvømmernes evige medvind. Jeg er ikke noe ekspert altså, men har et tips når det gjelder pusting. Jeg ser på filmingen at du ser litt bakover noe som vil kreve unødvendig mye av det for å få pustet godt. Tenk at du skal se skrått fremover (ca klokken 10 og 14) når du skal puste. Videre at bevegelsen ikke skal skje kun med å bevege hode, men at bevegelsen hodet gjør skal starte i hoften. Det er veldig mye kortere vei for å få munnen over vannet og flyten i svømmingen blir mye mer rytmisk. Det gir også en rettere linje i vannet.

  • Hei Stig!

   Tusen takk for tipset. Det skal jeg teste ut. Jammen meg mye å tenke på skal man klare å svømme med riktig teknikk. Men, så er det veldig moro å prøve å lære seg noe nytt:-) Ja, våtdrakt er helt klart helt supert for sånne ferske svømmere som meg:-)

   Hilsen Trude

 2. Tilbaketråkk: Røft møte med open water på Mallorca | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..