I dag er det Valentine’s Day, på norsk også kalt «Alle hjerters dag». For mange betyr det at det skal gjøres litt ekstra stas på den de er mest glad i. I USA er skikken svært populær, men også her i Norge forbinder svært mange nå 14. februar med blomster, sjokolade, hjerter, små gaver og romantikk. Jeg fikk lyst til å lage cupcakes til min utkårede. Jeg har faktisk aldri laget cupcakes før (velkommen etter til meg), men det var veldig morsomt å lage og smaken falt i smak hos både LP og meg. Vi spiste dem faktisk til frokost i dag! Ikke akkurat den sunneste frokosten, men når både Norefjellrennet og Montebellorennet står på programmet denne helgen er det lov med litt kos:-)
Selve kakeoppskriften og ideen til pynten fant jeg på den flotte bloggen Passion 4 baking.
Jeg brukte ikke sjokoladeglasuroppskriften fra denne bloggen fordi jeg ikke hadde corn syrup eller glukose, men jeg brukte istedenfor denne:
Sjokoladeglasur:
1 dl kremfløte
200 g mørk kokesjokolade
Varm opp kremfløten til kokepunktet, brekk opp sjokoladen og rør den inn i kremfløten.
Oppskriften til smørkremen fant jeg på den fine bloggen My Little Kitchen.
Jeg ønsker deg en finfin Valentine’s Day!
Hilsen Trude