Norefjellrennet i snøstorm

I går ettermiddag dro Lars Petter og jeg til Quality Spa & Resort Norefjell for å delta på Norefjellrennet sammen med våre teammates på Team Oslo Sportslager, Thomas og Silje Dahlsrud. Da vi våknet i dag og kikket ut av vinduet i leiligheten, så vi at værmeldingen for dagen hadde slått til for fullt: det snødde sidelengs! Men men, vi var selvfølgelig gira på å gå renn likevel. Etter en deilig frokost på hotellet var det bare å gjøre seg klare. Egentlig skulle den lange runden på 42 km gå på høyfjellet mot Høgevarde, men på grunn av været ble det istedenfor to runder litt lenger ned i terrenget. Men værgudene fikk vist sine krefter også her. Rennet ble preget av MYE snø, kraftig vind, null sikt og så å si ingen spor. Det virket ikke som om de hadde kjørt spor i det hele tatt fordi det dessverre føyket og snødde igjen med det samme. I utforkjøringene var det veldig løst, og svært mange, blant annet meg, falt på det litt tricky føret. Da jeg kom hjem oppdaget jeg faktisk at jeg har en blå knoke på venstre hånd, blåmerke på hofta og en blå og hoven hake. Sånn går det når man ikke ser noen verdens ting!:-) Jeg gikk inn til en fjerdeplass i klassen (ble nummer ni totalt i kvinneklassen) og er fornøyd med det siden det er en stund siden jeg sist gikk renn. Lp ble nummer to totalt. Planen vår er å delta på Norefjelltrippelen, så Lp har i alle fall sikret seg et veldig godt utgangspunkt for å gjøre det bra der.

Resultatene finner du her.

Her er jeg på vei mot mål:-)
Norefjellrennet 2014

Nå lader vi opp i horisontalen på sofaen. I morgen står nemlig Montebellorennet på programmet!

Ha en fin kveld!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

8 svar til Norefjellrennet i snøstorm

  1. Helge sier:

    Vi heia på deg i snøføyka rett før mål :-) Helge m/familie på tur….

  2. Tilbaketråkk: Puh! Vel i mål på Montebellorennet | Happy Times

  3. Tilbaketråkk: 2. plass i Natthauern | Happy Times

  4. Tilbaketråkk: 2. plass i det morsomme Norefjellrittet | Happy Times

  5. Tilbaketråkk: 3. plass i Norefjelltrippelen | Happy Times

  6. Tilbaketråkk: Knallfin dag i Montebelloløypa | Happy Times

  7. Tilbaketråkk: 3. plass i Norefjellrennet | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..