Full fart med svømmeføtter

Jeg må le av meg selv. Jeg har jo alltid humret litt av triatleter som alltid har med seg masse stæsj når de skal trene, men nå er jeg jammen meg i gang med å samle meg opp litt ting og tang jeg også. (Selv om jeg på ingen måte kaller meg triatlet enda). Mitt siste innkjøp til utstyrsboden er svømmeføtter eller zoomers som de kalles. Ifølge LP er disse korte svømmeføttene supre for å få bedre teknikk og for å trene såkalte drills. De skal forbedre fotarbeidet samt stabiliteten og kroppslinjen i vannet.

Svømmeføtter fra Kiefer

I går kveld var jeg med LP på en svømmeøkt på Drammensbadet. Jeg har ikke fått svømt så mye som jeg hadde håpet etter at jeg startet mitt lille svømmeprosjekt, men litt er bedre enn ingenting. I går svømte vi følgende drills med svømmeføtter:

– Kick on side (KOS) på begge sider
– Kick on side med tre og fem tak
– Hai
– Subbedrill
– Crawl med svømmeføtter

Svømmetrening med svømmeføtter

Jeg tok også en 100 meters test uten føtter fordi jeg ikke har fått gjort det enda. Jeg svømte på rett under 1:50 minutter. Jeg gjør mange feil, så her er det mye å jobbe med fremover. Moro!

Svømmetrening med svømmeføtter 2

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Full fart med svømmeføtter

  1. Erna sier:

    Heia,heia,dette ser veldig morsomt ut🐬🐬

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..