Skippertak før Hauern 2014

Ja, det er rett og slett et skikkelig skippertak som må til skal jeg komme meg noenlunde hel i mål på Thorleif Haugs Minneløp (Hauern) neste søndag. Kombinasjonen av en sen vinter og dermed mangel på skiturer samt en laaang forkjølelse nå i januar gjorde at jeg følte meg ganske gal da jeg i går meldte meg på Hauern. 40 km på ski er tross alt ganske langt… Men men, jeg tenkte som så: dette er en fin måte å få en skikkelig hard langtur på.

Klar for intervalltrening

LP har også meldt seg på til tross for tommelbrudd etter forrige helgs alpintur til Norefjell. I går gikk vi derfor 5×5 minutters intervaller i Drammensmarka. Jeg tenkte at dette var kvelden jeg kunne klare å henge på han, men neida. Han forsvant like fort som han pleier selv med en brukket finger…

Trening før Hauern 2014
Det var ikke nykjørte løyper i går, men utrolig fint likevel.

Grunnet litt dårligere snøforhold enn optimalt har arrangøren av Hauern valgt å legge om løypa litt i år. Det blir start i Kanada og målgang på Martinsløkka ved Eiksetra. Her kan du se den nye løypa.

God helg!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..