Skikurs med Oslo Sportslager

Da er Lp og jeg hjemme igjen etter en kjempefin helg på Skeikampen. Her arrangerte Oslo Sportslager skikurs for sine kunder, og Lp var en av instruktørene på kurset. Jeg ble med for å få noen tips jeg også, og ikke minst for å komme i gang med skigåiingen.

Det var laget et kjempefint opplegg for helgen, og ca. 50 ivrige skiløpere i alle aldre hadde meldt seg på. Etter middag fredag kveld holdt Bjørnar Myhren fra Swix smørekurs:

Skeikampen 1

Alle kursdeltagerne fikk mulighet til å låne både ski, støvler og staver fra Sportslageret sine mange leverandører, og lagerets dyktige smørere hjalp til med smøring av ski.

På lørdag ble vi delt inn i grupper etter nivå, og hver gruppe hadde sin egen instruktør. I tillegg var Thomas Alsgaard og Kjetil Hagtvedt Dammen fra Team LeasePlan Go med som instruktører. Ikke akkurat hverdagskost å få teknikktips fra selveste Alsgaard, så det var veldig moro!

Skeikampen 2

Etter julemiddagen lørdag kveld holdt Thomas Alsgaard foredrag, og det var både lærerikt og underholdende. Han må jo være en av de sprekeste 42- åringene her i landet.

Skeikampen 3

Vi hadde to økter på lørdag, og da jeg våknet i dag kjente jeg godt at hofteleddsbøyerne og lysken hadde fått kjørt seg. Men til tross for mange støle kropper var alle var klare for en ny økt i snøværet i dag.

Skeikampen 4

Det var veldig moro å gå på ski igjen, og ikke minst veldig fint å få med seg noen gode tips i starten av vintersesongen.

Krysser fingrene for mer snø her hjemme også!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Skikurs med Oslo Sportslager

  1. Tilbaketråkk: Mens jeg venter på snøen… | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..