Farlig god trelagskake

Får du besøk i helgen og har lyst til å servere gjestene noe skikkelig godt til kaffen? Da kan jeg virkelig anbefale en kake jeg laget forrige helg, og som jeg fant på bloggen trinesmatblogg.no.

Kake fra Trines matblogg 1

Jeg har fulgt denne bloggen i mange år allerede, og jeg blir inspirert til å prøve nye ting hver gang jeg klikker meg inn. Her finner jeg gode ideer til både middagsretter, kaker og bakst, og uansett hva jeg har laget har det blitt en suksess. Trines oppskrifter er virkelig gode og fremgangsmåten er alltid godt beskrevet.

Forrige helg kikket jeg gjennom kakeoppskriftene hennes og kom over en kake som består av tre lag: brownie, ostekake og bringebærkrem. Jeg elsker både brownies, ostekake og bringebær, så selv om jeg ikke skulle bake til en spesiell anledning, måtte jeg bare lage den. Kaken skal egentlig lages i en langpanne på ca. 33×23 cm, men jeg hadde kun en som var litt mindre. Derfor ble min kake litt høyere enn Trines. Fremgangsmåten på hvordan du lager kaken som kalles Hummingbirds brownies- og ostekake med bringebærkrem finner du her på trinesmatblogg.no!

Og hun har rett i sin beskrivelse av kaken: den er rett og slett fantastisk god, og jeg kommer garantert til å lage den igjen!

Kake fra Trines matblogg 2

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Farlig god trelagskake

  1. Erna sier:

    Vi fikk smake den,og den var helt fantastisk god.🍕🍕

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..