Julepyntet inngangsdør

I høst pyntet jeg et grenhjerte med lyng, planten sølvtråd og uekte hortensiablomster. Nå er det samme grenhjertet julepyntet med granbar fra skogen bak huset, en sløyfe, et skilt og en søt skøyte. Fremgangsmåten er den samme som på grenhjertet i lyng, men her bør du bruke hansker fordi granbaren stikker veldig. Inne har jeg pyntet med adventsstake og en stjerne i vinduet, og et lite grantre på inngangspartiet er pyntet med lys. Nå gleder jeg meg til en koselig førjulstid og forhåpentligvis kommer det litt snø snart også slik at det blir skikkelig julestemning.

Made with Repix (http://repix.it)

Kanskje jeg gjør om litt på pynten med noe rødt når julekvelden nærmer seg, men jeg må innrømme at jeg er veldig glad i å pynte huset med hvitt og sølv i julen.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..