Ny spinningsykkel fra CycleOps i hus

Det er fortsatt noen uker til julaften, men i går kveld var det julekveldstemning her i huset da LP kom hjem med en stor og tung pakke. Pappesken rommet en rå spinningsykkel han skal bruke i forbindelse med forberedelsene til Norseman 2014.

LP skrudde sykkelen sammen med en gang, og nå har vi fått en liten ”spinningavdeling” i loftstua. Nice! Han vet jo at han ikke får ha denne helt i fred:-) Så snart den var montert var jeg klar for en økt. Vi pleier å sykle på rulle i garasjen gjennom vinteren, men nå skal det bli veldig deilig å sitte inne i kort-kort istedenfor å pakke seg inn med vintertøy og skotrekk i garasjen.

Ny spinningsykkel 1

Denne spinningsykkelen fra CycleOps (lenke til oslosportslager.no) er en skikkelig Rolce Royce-utgave av en spinningsykkel som passer alle uansett nivå. Den er tung og solid, så her er det bare å kline til på harde intervalldrag eller styrketråkk.

Ny spinningsykkel 2

Det geniale med denne sykkelen er at den er utstyrt med Joule Plus PowerTap wattmåling og digital justering av motstanden, så her får jeg/vi full kontroll på intensiteten underveis. Siden motstanden stilles inn digitalt, vil sykkelen kontinuerlig justere seg inn mot ønsket motstand underveis. PowerTap-teknologien gir nøyaktige Watt-målinger med bare +/-1.5% feilmargin. Spinningsyklen er veldig stillegående og det er et stort pluss.
Andre fine funksjoner: hastighet, puls (pulsbelte følger med), tråkkfrekvens, hastighet, avstand, tid +++
Ekstrautstyr: matte

I tillegg synes jeg det er et stort pluss at sykkelen har racerstyre slik at sittestillingen blir lik som på landeveissykkelen.

Ny spinningsykkel 3

Jeg gleder meg virkelig til å bruke denne sykkelen og førsteinntrykket er topp. På neste økt skal jeg kjøre en 20-minutters test for å finne terskelwatten min. Det blir veldig spennende siden jeg før kun har trent med pulsklokke og ikke watt. Ifølge LP skal dette gjøre det lettere å ligge på riktig intensitet på trening, og da spesielt underveis på intervallene.

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..