Klar for triathlondebut

Eller… Klar og klar. Nå er jeg i alle fall påmeldt på Hove Tri 2014, og jeg har 210 dager på meg til å bli klar. Først hadde jeg planer om å melde meg på den lange konkurransen (1.650 m svømming, 39 km sykling, 10,7 km løping), men en halvtime før påmeldingen åpnet i dag tok jeg til fornuft og meldte meg på kort distanse (500 m svømming, 21 km sykling, 5,3 km løping). Det blir jo tross alt min første triathlonkonkurranse, så jeg kan jo starte litt pent. 1650 meter svømming utendørs i kald sjø, muligens full av brennmaneter, blir en litt vel røff start fant jeg ut, så kort distanse blir forhåpentligvis passe for min debut som triathlet :-). Guri, dette blir stas og moro… tror jeg;-)

Her er noen bilder fra da LP var med i konkurransen i 2012.

LP Hove Tri 2012

Påmeldingen startet i dag kl 12.00, og da satt vi klare for å få meldt oss på. Det er kun noen få plasser igjen, så har du også lyst må du hive deg rundt og melde deg på asap!

Film fra arrangementet:

Vi er på hytta på Vaset og hadde planer om å gå en skitur i dag. Værgudene er derimot ikke helt på vår side, og da vi våknet i dag var det varmegrader og det meste av snøen var smeltet. Heldigvis hadde vi med joggesko, og LP, Jarle og jeg løp 5×4 minutter bakkeintervaller etter at påmeldingen til Hove Tri var i boks:-) Tross litt isete føre fikk vi en fin treningstur:

Trude på løpetur på Vaset

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Klar for triathlondebut

  1. Tilbaketråkk: Turbohelg med Montebellorittet og NM Duathlon | Happy Times

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..