Gulrotkake med smak av kokos

Hvis du får vann i munnen av å tenke på gulrotkake i kombinasjon med kokos, bør du lese videre…

Gulrotkake med smak av kokos

soma.no fant jeg nemlig en gulrotkakeoppskrift jeg bare var nødt til å prøve. Jeg bruker en del Cocosa i matlagingen, så da jeg så at Cocosa Extra Virgin Coconut Oil også kan brukes i en kakeoppskrift fikk jeg lyst til å bake.

Gulrotkake med smak av kokos 3

Slik gjør du:
Pisk eggene og cocosasukkeret sammen. Sikt og bland inn speltmel, natron, kanel, salt og vaniljesukker. Rør inn Cocosa Extra Virgin som du har smeltet over vannbad. Tilsett gulrøttene, sjokoladen og mandlene (hakkede). Kle en 26 cm rund form med bakepapir. Hel i røren/deigen og stek kaken på 190 grader i ca. 30-40 min (sjekk at den er gjennomstekt).

Kremen:
Smelt Cocosa Extra Virgin over et vannbad og bland oljen med melisen. Pisk deretter inn romtemperert Philadelphia-ost, vaniljesukker og noen dråper sitron. NB: Jeg doblet kremoppskriften:-) Bre kremen utover kaken når den er helt avkjølt.

Jeg pyntet gulrotkaken med sitronmelisse og revet gulrot.

Vi reiser til fjells i helgen i håp om å finne litt skiføre. Tradisjonen tro tar vi med litt godsaker, og denne kaken samt hjemmelagede makroner blir med oss til hytta.

God helg, alle sammen:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Gulrotkake med smak av kokos

  1. Erna sier:

    Gleder meg til å smake.fjellet byr på noen små varmegrader nå,men velkommen skal dere være med alle godsakene🎿 ⛄⛄🍕

  2. Pia sier:

    Hei.
    Jeg så oppskriften din og fikk veldig lyst å prøve den.
    Hvor får du kjøpt Cocosa produktene (Oslo/Drammen), foruten på nettet?
    Mvh
    Pia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.