Happy friday!

I dag var jeg så heldig at jeg kunne starte dagen og helgen med en løpetur i det herlige høstværet. Jeg løp hjemmefra, opp mot Solbergvarden og så til Knabben hvor jeg nøt utsikten mot Drammen og Eikerbygdene, før jeg løp hjem igjen. Med disse bildene fra dagens tur ønsker jeg alle en god helg! Vi sitter nå i bilen på vei til hytta. Gleder meg til en koselig helg på fjellet:-)

20131011-164640.jpg
bilde 1

20131011-165158.jpg

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Trening og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Happy friday!

 1. Marita sier:

  Hei. Har merket mye hjortefluer i drammensmarka, har du noen opplevelser med dette? Har du noen gode tips mot disse krypene?

  • Hei Marita:-)

   Nei, jeg har heldigvis ikke merket noe til hjortefluer i Drammensmarka, men vet at de finnes i Kjekstadmarka. Har dessverre ingen gode tips å gi deg for å slippe unna krypene. Vi får prøve å løpe fra dem hvis de skulle dukke opp;-)

   God helg!

   Hilsen Trude:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..