Oh my, sier jeg bare… Jeg har laget sjokosnacks med hjemmelaget müsli og mørk sjokolade, og jeg angrer allerede. Det er jo umulig å stoppe og spise:-) Sammen med en kopp kaffe smaker disse små herlighetene vidunderlig, og har du allerede litt hjemmelaget musli stående går det superkjapt å lage. Alt du trenger å gjøre er å smelte sjokolade. Jeg brukte 200g Freia Selskapssjokolade som jeg blandet med 5-6 dl müsli. Deretter brukte jeg en slikkepott og smurte blandingen utover en stekeplate med bakepapir. Her kan du smøre blandingen så tykk eller tynn du vil ha den. Etter en times tid i kjøleskapet er blandingen stiv og kald, og det er bare å knekke av passe store biter. Hvis du ikke spiser opp alt med en gang bør du oppbevare bitene i kjøleskapet. Vi har heldigvis noen igjen…
Oppskrift på hjemmelaget müsli finner du her!
Ha en fin kveld videre!:-)
Hilsen Trude