Farlig gode sjokosnacks

Oh my, sier jeg bare… Jeg har laget sjokosnacks med hjemmelaget müsli og mørk sjokolade, og jeg angrer allerede. Det er jo umulig å stoppe og spise:-) Sammen med en kopp kaffe smaker disse små herlighetene vidunderlig, og har du allerede litt hjemmelaget musli stående går det superkjapt å lage. Alt du trenger å gjøre er å smelte sjokolade. Jeg brukte 200g Freia Selskapssjokolade som jeg blandet med 5-6 dl müsli. Deretter brukte jeg en slikkepott og smurte blandingen utover en stekeplate med bakepapir. Her kan du smøre blandingen så tykk eller tynn du vil ha den. Etter en times tid i kjøleskapet er blandingen stiv og kald, og det er bare å knekke av passe store biter. Hvis du ikke spiser opp alt med en gang bør du oppbevare bitene i kjøleskapet. Vi har heldigvis noen igjen…

Oppskrift på hjemmelaget müsli finner du her!

Sjokosnacks 1

Sjokosnacks 2

Sjokosnacks 3

Sjokosnacks 4

Sjokosnacks 5

Sjokosnacks 6

Sjokosnacks 7

Ha en fin kveld videre!:-)

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Mat og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..