New in: Perfekte ankelstøvletter

Yes, jeg fant dem og det var faktisk det siste paret i min størrelse. Puh! Jeg snakker om de perfekte svarte ankelstøvlettene som passer til alt. Et absolutt must have i høstens garderobe. Skoene fant jeg der jeg stort sett finner alle skoene mine, på Mshoes i Schwenckegata i Drammen. Et lite skattekammer fylt med sko, håndplukket av den dyktige innehaveren Maria Sajdin. Ankelstøvlettene jeg kjøpte er fra merket Unisa. Et spansk skomerke med en fantastisk lest, i alle fall for mine føtter. De nye skoene er faktisk så gode på føttene at de kommer i kategorien «løpesko med høye hæler». Det er dessuten bra jeg har en høy mann, for her kommer jeg virkelig opp i høyden:-) Love them! Superfine til både jeans, skjørt og kjole.

Nye ankelstøvletter fra Unisa
Olaskjorte: Mango, bukse: Line of Oslo, hvit bluse: Mango, skjerf: Louis Vuitton, skjørt: H&M, sko: Unisa

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til New in: Perfekte ankelstøvletter

  1. Randi sier:

    Du er så fin Trude :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..