Life is like riding a bicycle…

Jeg maler og maler om dagen, og vet ikke om noe annet som får meg til å glemme tid, sted og alt annet på samme måte som et lerret og en pensel. Det er rett og slett skikkelig deilig bare å forsvinne inn i sin egen lille male- og fantasiboble. I går ble jeg ferdig med et akrylmaleri som jeg synes passer godt til et av mine mange yndlingssitater. (Maleriet er 60 x 80 cm)

Maleri med sykkeljente

Ønsker alle en fin dag!

Hilsen Trude

Dette innlegget ble publisert i Annet og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Life is like riding a bicycle…

 1. Sassa sier:

  Så fiiint og kult bilde!!!
  Er det grått eller blått?
  Selger du? Og hva er ca pris?

  Sassa

 2. Hei Sassa!:-)

  Tusen takk:-) Så hyggelig at du liker bildet:-) Maleriet er lilla/grått med et hint av litt gult:-) Ja, jeg selger, så send meg gjerne en mail så gir jeg pris der. Mailadressen ligger under «Kontakt oss».

  Hilsen Trude

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..